Godišnjak Farmaceutskog fakulteta

Drage koleginice i kolege, 

predstavljamo Vam novi broj „Godišnjaka Farmaceutskog fakulteta" za školsku 2022/2023. godinu. Kao i prethodni broj, i ovaj broj dostupan je u skriptarnici Farmaceutskog fakulteta po ceni od 400 dinara. 

Na preko 140 stranica možete pronaći ukratko o nastavnim i naučnim aktivnostima na Farmaceutskom fakultetu tokom prethodne školske godine. 

Kao i u prethodnim brojevima, i u ovom broju, sebe će prepoznati i svi oni koji su diplomirali, završili specijalističke, master studije ,doktorske studije i kratak program studija  tokom školske 2022/2023. godine. Na stranicama Godišnjaka i u prilozima naći će se i oni koji su dobili zlatni indeks, odnosno koji su se na naš fakultet upisali 1972/1973 godine, ali i najbolji studenti i zaposleni našeg fakulteta koji su dobitnici nagrada za izuzetan uspeh. 

Kroz Godišnjak, pozdravili smo se sa svim zaposlenima koji su otišli u penziju, a takođe smo se i setili svih onih koji su nas napustili ove školske godine, ali koji će kroz ovaj broj Godišnjak uvek biti upamćeni. 

Nadamo se da ce svima koji ga budu čitali, Godisnjak priuštiti lepe uspomene na dane provedene na Fakultetu. 

Na koricama Godišnjaka nalazi se grupna fotografija brucoša upisanih školske 2023/2024 godine. Ova fotografija je jedinstvena uspomena na celu generaciju i dostupna je samo u Godišnjaku.  

Nadamo se da će svima koji ga budu čitali, Godišnjak pružiti lepe uspomene na dane provedene na Fakultetu.