Godišnjak Farmaceutskog fakulteta

Drage koleginice i kolege,

predstavljamo Vam novi broj „Godišnjaka Farmaceutskog fakulteta" za školsku 2020/2021. godinu. Kao i prethodni broj, i ovaj broj dostupan je u skriptarnici Farmaceutskog fakulteta po ceni od 360 dinara.

Na preko 100 stranica možete pronaći ukratko o aktivnostima na Farmaceutskom fakultetu tokom pandemije COVID-19, o važnosti vakcinacije u današnje vreme, korisnim i interesantnim projektima čiji je rukovodilac naš fakultet, kolekciji biljaka koja se nalazi u dvorištu fakulteta, ali i o strategijama za upravljanju otpadom i poboljšanjem zdravlja ljudi.

Kao i u prethodnim brojevima, i u ovom broju, sebe će prepoznati i svi oni koji su diplomirali, specijalizirali i doktorirali tokom školske 2020/2021. godine, ali ne samo oni – već i brucoši koji su upisali fakultet ove studijske godine, studenti zlatne generacije 1970/1971 godine, ali i najbolji studenti našeg fakulteta koji su dobitnici nagrada za izuzetan uspeh.

Kroz Godišnjak, pozdravili smo se sa svim zaposlenima koji su otišli u penziju, a takođe smo se i setili svih onih koji su nas napustili ove školske godine, ali koji će kroz ovaj broj Godišnjak uvek biti upamćeni.

Nadamo se da ce svima koji ga budu čitali, Godisnjak priuštiti lepe uspomene na dane provedene na Fakultetu.

Na koricama Godišnjaka nalaze se grupne fotografije brucoša upisanih školske 2020/2021 godine. Ove fotografije su jedinstvena uspomena na celu generaciju i dostupne su samo u Godišnjaku.