Obaveštenje za studente - Circle U. projekat

Poštovana koleginice,

Poštovani kolega,

pozivamo Vas da popunite kratak upitnik i pomognete Univerzitetu u Beogradu u utvrđivanju studentskih stavova o inovaciji i preduzetništvu:

https://bit.ly/33TE80s

Upitnik je namenjen studentima i studentkinjama koje zanima preduzetništvo, kao i vođama studentskih timova koji se bave razvojem inovacija i drugih poslovnih ideja, i osnivačima startap-ova koji studiraju na Univerzitetu u Beogradu.

Rok za popunjavanje ankete je 31. maj 2021. godine.

Želimo da Vam pomognemo i budemo podrška inovativnim idejama, a na tom preduzetničkom putu, potrebni su kvalitetno znanje i relevantne veštine. Podsticanjem transfera znanja i veština i jačanjem saradnje između studenata i profesora, stvorićemo dobar temelj podrške za sve vas koji ste spremni da se upustite u preduzetničke vode.

U okviru Evropske univerzitetske alijanse “Circle U.”, koju čine Univerzitet u Beogradu i još šest uglednih evropskih univerziteta, razvijaju se zajedničke aktivnosti među kojima je i jačanje preduzetničkog i inovativnog kapaciteta studenata. Na našem Univerzitetu postoje značajna iskustva i primeri dobre prakse iz ove oblasti.

Za više informacija o alijansi i  projektu, posetite internet stranicu: https://www.circle-u.eu/

Hvala što ćete izdvojiti malo vremena i pružiti nam dragocene informacije koje ćemo iskoristiti za kreiranje programa podrške upravo VAMA!

Nastavite da pratite aktivnosti na Circle U. projektu!