Šesti broj časopisa studenata Farmaceutskog fakulteta „SupHa“

Dragi čitaoci,

Izuzetno nam zadovoljstvo predstavlja prilika da Vam predstavimo šesti broj studentstkog časopisa Farmaceutskog fakulteta ,,SupHa’’. Elektronskoj verziji časopisa možete pristupiti ovde.

U izradi ovog broja učestvovala je vredna redakcija časopisa ,,SupHa’’, koje je biti deo velika čast i užitak, stoga bismo i ovim putem želeli da istaknemo koliko nam je drago što su deo ovog časopisa i koliko se radujemo daljem upoznavanju inspirativnih studenata koji bi se priključili našim aktivnostima. Dodatno, zahvalili bismo se profesorima, studentima i svima koji su  primetili i podržali naš rad, a pogotovo dekanu prof. dr Slađani Šobajić i  prodekanu za nastavu prof. dr Anđeliji Malenović, uz koje stremimo daljem unapređenju časopisa. Finalno, zahvalili bismo se i redakciji studentskog časopisa Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ,,Recipe’’ na prijateljstvu, pomoći i doprinosu povećanja kvaliteta sadržine ovog broja.

Pripremili smo Vam sveže priče iz sveta nauke, sveta farmacije i rada studentskih organizacija, s akcentom na interesovanja studenata. Naravno, nismo zaboravili ni na zabavne i kulturološke aspekte koje bi upotpunile ovaj broj i nadamo se da će opravdati očekivanja nakon prošlog broja. Ipak, glavna razlika u odnosu na prethodne brojeve je što je u ovom uvedena nova rubrika – Zdravlje, i najiskrenije nadamo se da će Vam se dopasti.

Časopis izlazi dva puta godišnje, jednom po semestru. Sve pohvale, kritike i predlozi su dobrodošli i možete ih slati na mejl adresu supha@pharmacy.bg.ac.rs  .

Čast nam je da i ovaj broj posvetimo studentima Farmaceutskog fakulteta

Želimo vam puno sreće i uspeha u letnjem semestru.

SupHa tim