Obaveštenje za studente o održavanju prezentacije regionalnog Biocamp-a 2019.

U petak, 21. decembra 2018. sa početkom u 12:30 časova, u Svečanoj sali Farmaceutskog fakulteta, odžaće se prezentacija o regionalnom BioCamp-u 2019, koji se održava u Ljubljani od 19. do 21. maja 2019. godine, u organizaciji slovenačke farmaceutske kompanije Lek d.d, koja je podružnica globalne kompanije Novartis sa sedištem u Bazelu, Švajcarska.

Regionalni BioCamp 2019 predstavlja trodnevni forum, koji okuplja odabrane studente medicinskih i hemijskih nauka iz 11 zemalja (Nemačka, Austrija, Italija, Rusija, Poljska, Slovenija, Srbija, Hrvatska, Makedonija, Austrija, Bosna i Hercegovina) sa ekspertima i menadžerima u oblasti farmacije i medicine. BioCamp pruža jedinstvenu mogućnost pogleda u svet istraživanja i internacionalnog poslovnog okruženja u okviru farmaceutske industrije. Više informacija o ovogodišnjim događaju možete naći na sledećem linku:

https://www.lek.si/en/careers/biocamp/biocamp-2018/.

Tema BioCamp-a naredne godine biće: "Neuronauka danas i sutra".

Dodatno će pored informacija o BioCamp-u, bile predstavljene karijerne mogućnosti unutar farmaceutskih kompanija kao što su Lek i Novartis.

Prezentaciju će održati naš Alumni, bivši student Farmaceutskog fakulteta, i student doktorskih studija, zaposlen u kompaniji Lek d.d., kolega Janko Ignjatović.

Reklamni letak