Svečani prijem studenata I godine integrisanih akademskih studija

Svečani prijem studenata I godine integrisanih akademskih studija biće upriličen na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, Vojvode Stepe 450 u petak, 05.10.2018. godine u 10.00 časova u amfiteatru broj 1.

Studentima I godine će 05.10.2018. godine, tokom svečanog prijema, biti održana prezentacija izbornih predmeta koji se izvode u I semestru. Studenti se opredeljuju za jedan od ponuđena dva predmeta.

Studijski program Farmacija:

Studijski program Farmacija – medicinska biohemija

VEOMA VAŽNA NAPOMENA: Studenti integrisanih akademskih studija su u OBAVEZI da popune elektronski ŠV – 20 obrazac. Da bi popunili ovaj obrazac, u Odseku za nastavu i studentska pitanja će ODMAH POSLE SVEČANOG PRIJEMA, podići lozinku za elektronski ulaz na svoj nalog i nakon toga će sa bilo kod računara pristupiti popunjavanju ŠV–20 obrasca i izboru izbornog predmeta. Na Fakultetu će takođe biti omogućeno popunjavanje ŠV–20 obrasca. Kada se uđe na nalog, Obrazac se nalazi u donjem desnom uglu matičnih podataka o studentu. Svaki student može pristupiti svom nalogu putem sledećeg linka.

Više informacija o studentskom životu i aktivnostima studentata Farmaceutskog fakulteta Univerziteta  Beogradu se nalazi na sledećem linku.

Preuzmite Vodič za brucoše.