Radionica „Zašto je važno da budete obavešteni - šta je vest, a šta je spin?“

Časopis Nova ekonomija i ove godine tradicionalno organizuje Besplatne radionice za studente, koje će se održavati jednom mesečno do kraja 2018.godine, sa izuzetkom letnjih meseci – jul i avgust.

Prva radionica pod nazivom  „Zašto je važno da budete obavešteni -  šta je vest, a šta je spin?“ održaće se u subotu 9.juna u  Kolarčevoj zadužbini, Studentski trg 5. od 11h do 13 časova. Predavači su naši istaknuti novinari:

  • Marija Antić, novinarka i voditeljka N1
  • Ljubica Gojgić, autorka emisije „Pravi ugao“ TV Vojvodina
  • Biljana Stepanović, urednica magazina „Nova ekonomija“

Radionice su potpuno besplatne i namenjene studentima svih beogradskih fakulteta. Sve što je potrebno je da studenti na mail: office@big.co.rs pošalju svoje ime i prezime i samim tim su prijavljeni za ovu zanimljivu i vrlo korisnu tribinu.

Do kraja ovog projekta očekuju vas brojne radionice na korisne teme poput: ličnog razvoja, motivacije, intervjua, CV i motivacionih pisama, kao i debate, veština prodaje i naravno društvenih mreža.

Ovim putem pozivamo studente da se prijave na našu prvu radionicu. O terminima održavanja narednih predavanja magazin Nova ekonomija će blagovremeno izdati obaveštenje.

Reklamni letak