Onlajn kurs za razvoj karijere studenata

Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu realizovaće onlajn kurs pod nazivom VEŠTINE UPRAVLJANJA KARIJEROM na Moodle platformi Računarskog Centra Univerziteta u Beogradu.

Kurs traje pet nedelja i osmišljen je tako da studenti mogu da mu pristupaju kada i gde njima odgovara. Sastoji se od različitih vežbi, video i audio materijala, zadataka, resursa za čitanje, koji zajedno čine jedinstveni paket čiji je osnovni cilj da studente osposobi za upravljanje karijerom, pripremi za uključivanje u tržište rada i pruži podršku u preuzimanju aktivne uloge u budućem karijernom razvoju.

Koji su moji kvaliteti? Kako vidim svoju karijeru? Koje opcije mi stoje na raspolaganju? Kako se postavljaju karijerni ciljevi?  Kako i gde mogu da trazim posao?  Kako da se uspešno predstavim poslodavcu?

Ako su ovo neka od pitanja koja postavljate sebi, odgovor možete dobiti na onlajn kursu Veštine upravljanja karijerom koji će prvi put od kad se realizuje biti otvoren za sve zainteresovane studente fakulteta Univerziteta u Beogradu. Kurs je koncipirao tim Centra za razvoj karijere, i uspešno se realizuje u "živoj" i onlajn formi od 2015. godine. Početak kursa je 28.maja, a prijava je moguća do kraja druge nedelje od početka kursa na linku: www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk