Medicinijada 2018

Nakon završene 42. Medicinijade, Sportsko društvo Farmaceutskog fakulteta sa zadovoljstvom ističe da su naši sportisti postigli zapažene rezultate. Detaljno saopštenje SDFF možete pročitati u nastavku.

U ekipnim sportovima istakle su se ponovo FUBALERKE i RUKOMETAŠICE koje su se okitile SREBROM i BRONZOM!

U veoma jakoj konkurenciji na nivou grupne faze zaustavljeni su odbojkaši, kao i odbojkašice, takođe fudbaleri i košarkaši.

Rukometnoj muškoj ekipi malo je nedostajalo da se okiti bronzom i ove godine se moraju zadovoljiti 4. mestom u generalnom plasmanu!

U indvidiualnim sportovima istakli smo se u PLIVANJU. DEVOJKE su BRONZANE, a momci u izuzetno jakoj konkurenciji SREBRNI!

Trag u STONOM TENISU ostavile su devojke koje su osvojile BRONZU!

Od ostalih individualnih sportista imali smo predstavnike u šahu, ženskom tenisu, muškom stonom tenisu i streljaštvu kao i u krosu gde nismo uspeli da se okitimo medaljom.

KAO NAJZNAČAJNIJI USPEH MEDICINIJADE OSTVARILI SU TENISERI KOJI SU OVE GODINE USPELI DA OSTAVE SVE PROTIVNIKE IZA SEBE I BUDU PRVI NA TURNIRU!

POSEBNO ZADOVOLJSTVO PRIREDILO NAM JE SEDAM NAJBORBENIJIH DEVOJAKA NA CELOM TURNIRU KOJE SU USPELE DA U VEOMA UZBUDLJIVOM FINALU POKAŽU JEDINSTVO I DRUGARSTVO, POKAŽU HRABROST I UMEĆE I NA KRAJU OSVOJE DUGO OČEKIVANO ZLATO U ŽENSKOJ KOŠACI! BRAVO DEVOJKE!

Posebnu zahvalnost dugujemo ostatku ekipe koji se nije takmičio u sportu ali su bili na tribinama i dodatno nam davali snage i veru da možemo da se borimo sa ostalim neuporedivo brojnijim fakultetima.

NAPRED FARMA!
Srdačno

Slike sa medicinijade: https://photos.app.goo.gl/HPLCcZR45GzpKTNYA