Onlajn kurs “Veštine upravljanja karijerom” za studente farmaceutskog fakulteta

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu tokom aktuelnog semestra realizuje onlajn kurs “Veštine upravljanja karijerom“ za studente Farmaceutskog fakulteta.

Kurs je namenjen studentima završne godine studija koji žele da spremnije zakorače u novo poglavlje razvoja karijere nakon fakulteta. Kroz različite aktivnosti, zadatke, alate za samoprocenu, vežbe i resurse polaznici će dobiti odgovore na pitanja kao što su: Koji su moji kvaliteti? Kako vidim svoju karijeru? Koje opcije mi stoje na raspolaganju? Kako se postavljaju ciljevi?  Kako i gde mogu da tražim posao?  Kako da se uspešno predstavim poslodavcu? i mnoga druga.

Kurs su osmislili i vode savetnici Univerzitetskog Centra za razvoj karijere. Osnovni cilj kursa je da studente osposobi za upravljanje karijerom, pripremi za uključivanje u tržiše rada i pruži podršku u preuzimanju aktivne uloge u budućem karijernom razvoju. Uspešno pohađanje kursa polaznicima donosi sertifikat i dodatne ESPB bodove, kao i upis ove vannastavne aktivnosti im u dodatak diplomi.

Zahvaljujući uspešnoj saradnji Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu i Farmaceutskog fakulteta, kurs se realizuje treću godinu za redom. Do sada je kurs uspešno završilo preko 80 studenata tog fakulteta.

Više informacija o sadržaju kursa, načinu, rokovima za prijavljivanje i početku kursa studenti mogu naći ovde.