Farmaceutski fakultet na sajmu obrazovanja

Pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije, od 25. do 29. oktobra na Beogradskom sajmu održava se 48. Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava. „Obrazovana Srbija, uspešna Srbija“ je slogan manifestacije, koja promoviše kvalitetno obrazovanje kao osnov razvoja i napretka društva, a ulaganje u znanje kao – najbolju investiciju.

Učesnici na ovogodišnjoj manifestaciji još jednom šalju poruku da su učenje i neprekidno usavršavanje procesi koji traju čitavog života. Program Sajma i stručni prateći program obuhvataju sve segmente obrazovnog sistema: formalno i neformalno obrazovanje, profesionalnu orijentaciju, edukaciju, udžbenike i edukativna izdanja za decu i omladinu, podsticaj na obrazovanje, doživotno učenje, transfer znanja, inkluzivno obrazovanje, negovanje talenata, međunarodnu saradnju i studije u inostranstvu. Pored toga, izlagački program u halama 2B i3A obuhvata i opremu i sredstva za savremenu nastavu i rad vaspitno-obrazovnih institucija na svim nivoima.

Na jednom mestu okupiće se učenici osnovnih i srednjih škola, studenti, profesionalci i roditelji, koji će moći da se upoznaju sa programima državnih i privatnih fakulteta u Srbiji i inostranstvu. Fakulteti i više škole predstaviće svoje osnovne i master studije.

Farmaceutski fakultet posetite u hali 2B, gde ćete moći da dobijete sve informaceje o obrazovanju na dodiplomskim i svim vidovima poslediplomskih studija uz izdanja Farmaceutskog fakulteta.

Svečano otvaranje manifestacije zakazano je za sredu, a već četvrtak je, tradicionalno – „Školski dan“. Reč je o danu koji je predviđen za organizovane posete učenika, nastavnika, školskih bibliotekara, studenata i profesora, kada izlagači pripremaju poseban i sadržajan program.

Radno vreme manifestacije u sredu i četvrtak – 25. i 26. oktobra je od 10 do 20 časova, a od 27. do 29. oktobra (petak, subota i nedelja) Sajam će za posetioce biti otvoren sat duže.