Konkurs za organizacioni tim sajma Expo Medic

Pozivaju se zainteresovani studenti svih godina studija Farmaceutskog fakulteta da se prijave na konkurs za organizacioni tim sajma Expo Medic, kratkom prijavom do utorka 6. oktobra na sledećem linku: https://goo.gl/Dc77j8

Expo Medic je prvi sajam farmacije i medicine koji će biti održan od 15.-18. oktobra 2015. godine u Domu Sindikata u organizaciji Privredne komore Beograda i Grupacije veledrogerija Srbije. Učešće na sajmu uzeće preko 50 izlagača, prevashodno farmaceutskih kompanija, dok će na dane sajma u salama Doma Sindikata biti organizovana akreditovana predavanja sa velikim brojem bodova za farmaceute, lekare i farmaceutske tehničare. Očekuje se između 1000-1500 predstavnika stručne javnosti po danu sajma, dok će u subotu 17. oktobra sajam biti otvoren i za opštu javnost.

Odabrani studenti imaće jedinstvenu priliku da učestvuju u dinamičnoj organizaciji sajma zajedno sa Marketing timom kompanije Farmalogist d.o.o. i Privredne komore Beograda, takođe će imati prednost pri izboru članova za organizacioni tim projekta "Karijera u farmaciji" 2016, koji je ovom prilikom prijatelj sajma Expo Medic.