NAPSER je proglašen za najbolju članicu EPSA-e

Nacionalna Asocijacija Studenata Farmacije – Srbija (NAPSer) ponovo je proglašena za najbolju članicu na nedavno održanom Godišnjem kongresu Evropske Asocijacije Studenata Farmacije (EPSA) u Italiji. Kriterijumi za izbor bili su aktivnost organizacije u sprovođenju projekata na nacionalnom i lokalnom nivou i aktivnost njenih članova u protekloj godini, a glasove su davali studenti širom Evrope. Zvaničnu vest možete videti ovde.

Godišnji EPSA kongres okupio je više od 400 studenata farmacije iz više od 30 zemalja Evrope. Tema ovogodišnjeg kongresa bila je Specijalizacija i mogućnost usavršavanja u farmaciji. Delegaciju iz Srbije činilo je 19 studenata koji su svojim ponašanjem, znanjem i pozitivnim stavom na najlepši način predstavljali našu zemlju.

Priznanje za najbolju članicu EPSA-e je za NAPSer velika čast i nagrada i motivacija da u narednim godinama budemo još uspešniji u pomaganju studentima da postanu kompetentni i relevantni zdravstveni stručnjaci svesni mesta i uloge farmacije u zdravstvenom sistemu i važnosti farmaceuta u zdravstvenom timu.