Stipendije Hemofarm fondacije

Tradicionalno, i ove jeseni, Hemofarm fondacija poziva najbolje studente završne godine osnovnih/integrisanih akademskih studija u Srbiji da se prijave na konkurs za stipendije u okviru jednogodišnjeg TALENT PROGRAMA MOŽEŠ I TI odnosno Programa za obrazovanje Hemofarm fondacije. Prijava počinje 4. oktobra, i trajaće mesec dana.

Konkurs Hemofarm fondacije namenjen je najboljim studentima završne godine osnovnih/integrisanih akademskih studija na medicinskim, farmaceutskim, tehnološkim i tehničkim fakultetima elektro i mašinskog usmerenja.

Oni imaju priliku da se prijave za učešće u programu koji obuhvata mesečnu stipendiju, mentorsku podršku kao i stručnu praksu u Srbiji i Nemačkoj. Konkurs za 10 budućih stipendista Hemofarm fondacije otvoren je za studente državnih univerziteta u Srbiji koji su u dosadašnjem studiranju ostvarili prosek ocena najmanje 8,50.

U nastavku se nalazi link ka elektronskom obrascu za prijavu i informacijama u uslovima konkursa: http://www.hemofarmfondacija.org.rs/srb/prijava