Otvorene su prijave za LUMEN Business natjecanje

Predstavljeni poslovni slučajevi: prijavi se i ti na LUMEN Business!

Nakon januarske najave ovogodišnjeg LUMEN Business takmičenja i upoznavanja partnerskih poduzeća u sklopu LUMEN Weeka, u utorak 2.3.2021. napokon su predstavljeni i poslovni slučajevi te otvorene prijave ovogodišnje natjecanje! Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti do 14.3.2021. na poveznici.

O takmičenju i takmičarima

LUMEN Business predstavlja jedno od četiri područja LUMEN natjecanja, najvećeg studentskog natjecanja u regiji pod organizacijom studentske udruge eSTUDENT. U sklopu LUMEN Businessa natječu se timovi studenata koji rade na rješavanju poslovnih slučajeva zadanih od strane partnerskih poduzeća. Kako je ranije najavljeno, ovogodišnji partneri natjecanja su: British American Tobacco, L'Oréal Adria, Privredna banka Zagreb, Pliva i Helen Doron English. Osim što su za tri najuspješnija tima predviđene novčane nagrade, sudjelovanje u natjecanju kandidatima otvara i mogućnost prakse, edukacije i drugih vrijednih iskustava u sklopu partnerskih poduzeća. Teme poslovnih slučajevima kojima će se baviti ovogodišnji natjecatelji su: marketing, marketing-dizajn, trend budućnosti, trend budućnosti: duhanska industrija i društveno odgovorno poslovanje.

LUMEN Business natjecanje je za sve one koji problemu pristupaju na inovativan način, razmišljaju kreativno i vole timski rad. Fakultet s kojega se prijavljuju kandidati manje je bitan, a sudjelovanje se omogućuje ne samo studentima iz Hrvatske, već i iz ostatka regije. Datumom 2.3. 2021. kada su predstavljeni poslovni slučajevi, ujedno je označen i prvi dan prijava na LUMEN Business koje završavaju 14.3.2021.

Za više informacija pratite web stranicu, pretplatite se na newsletter te zapratite eSTUDENT na Instagramu, Facebooku i LinkedInu.