Otvorene pozicije za doktorske studije na University College Cork (Irska)

Na University College Cork (Irska) su otvorene 3 pozicije za doktorske studije finansirane od strane SFI (Science Foundation Ireland) i SSPC istraživackog centra (www.sspc.ie)Finansijska sredstva za projekte su obezbedjena i uključuju stipendiju od 18,000 eura godišnje (tax free) i školarinu od 6,000 eura/godisnje, u trajanju od 4 godine.  Odredjen budžet će biti dostupan i za obuku i trening. 

Teme projekata su:

  1. Investigating protein stability in drug formulations (Supervisors Katie Ryan/ Abina Crean)
  2. Modelling the impact of variability in tablet properties on in-vivo performance (Supervisors Abina Crean/Brendan Griffin/Joey O’Shea)
  3. Dissolvable microneedle systems for enhanced percutaneous absorption and bioavailability of medicines for paediatric population (Supervisors Sonja Vucen/Abina Crean)

Sve pozicije podrazumevaju rad na projektu sa punim radnim vremenom i boravak na fakultetu, a budžet odmah dostupan po izboru kandidata.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti slanjem CV direktno dr Sonji Vučen na adresu svucen@ucc.ie do srede 30.09.2020, a intervjui za uži krug kandidata će biti organizovani odmah u prvoj nedelji oktobra.