15. ciklus programa KADAR DA BUDEM KADAR

Beograd, 22. 4. 2019. - Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će se realizovati u periodu od 13. do 17. maja 2019. godine. 

Ukoliko studirate ili ste nedavno diplomirali na Univerzitetu u Beogradu,  niste do sada bili u prilici, a jako biste želeli da unapredite veštine neophodne za naredne karijerne korake i uspešnu tranziciju u svet rada, ovo je program za vas!

Petnaesti ciklus programa obuhvatiće treninge nekih od najznačajnijih veština kao što su: komunikacija, timski rad i generisanje ideja, proaktivnost i prezentacione veštine

Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti HR stručnjaci kompanija kao što su Delhaize Serbia, NLB banka, GI Group i Advance Response International. Realizaciju ovog ciklusa programa podržale su kompanije Nestle Adriatic S i Coca Cola Hellenic.

Cilj programa “Kadar da budem kadar” je unapređenje veština mladih diplomaca i studenata koji žele da poboljšaju svoje šanse na tržištu rada, pomoć u efikasnijem prilagođavanju promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja kao i razvijanje proaktivnog stava prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti. Od 2010. godine, od kada se program realizuje učestvovalo preko 400 polaznika i 60 predavača i trenera.

Pozivaju se studenti da iskoriste priliku za učenje, usavršavanje, umrežavanje i još mnoga toga! 

Prijavljivanje se vrši putem elektronskog formulara koji se nalazi OVDE.

Poziv za prijavljivanje otvoren je do 9. maja 2019. godine u 12 časova. Broj mesta je ograničen a prijava neophodna.