Peto Književno veče Farmaceutskog fakulteta

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će se u ponedeljak, 01. aprila 2019. u amfiteatru A2 Farmaceutskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, održati peto Književno veče Farmaceutskog fakulteta.

Pisci, poete i prozaici, kantautori i muzičari, glumci, komičari, ekspresionisti i svi koji želite nešto reći ili preneti na koji god način (možda ne baš koji god), bilo to izvorno Vaše stvaralaštvo ili poreklom od osobe koja Vas inspiriše dobrodošli ste da istupite na našu pozornicu i nastupate, ali pre svega, dobrodošli ste svi da dođete, odlutate  i uživate.

Zainteresovani mogu poslati svoje prijave na mejl konkurspharm@gmail.com do petka, 29.3.2019. godine. Prijava treba da bude u formi word dokumenta i da sadrži:

- Kratku biografiju,

- Kontakt telefon,

- Do tri pesme ili kratke priče, skeča, scene, bilo kakve forme izvedbe, autorske ili tuđe (Poželjno je da jedno delo ne zahteva više od tri do četiri minuta izvedbe. Zamolili bismo Vas da istaknete ko je autor ili bar paraf i datum izrade).

Komisija će u subotu, 30.3.2019.n.e. objaviti odabrane učesnike programa.

Nadamo se da ćete podržati ovaj projekat svojom prijavom ili barem prisustvom. Hvala Vam na izdvojenom vremenu i pažnji. Radujemo se Vašem odgovoru.

Srdačan pozdrav,

Studentkinje Jovana Ilkić i Milica Ognjanović

Organizatori događaja