Prezentacija IMAGINE IF! Health akceleratorskog programa

Promocija IMAGINE IF!, prvog Health akceleratorskog programa u Srbiji održaće se u ponedeljak 24. 12.2018. godine u 13:15h u amfiteatru A3 Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Prezentaciju će održati Staša Stanković koja dolazi direktno sa Kembridž univerziteta! Molimo za potvrdu dolaska ovde.

Otvorene su prijave za prvo IMAGINE IF! takmičenje startapa iz oblasti zdravstva u Srbiji, koje u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom Beograd i Health Tech Labom realizuje Innovation Forum Cambridge, na čelu sa Stašom Stanković. IMAGINE IF! globalno takmičenje i pre-akceleratorski program nudi startapima odličnu priliku za dobijanje mentorske podrške, besplatnih saveta lokalnih i inostranih stručnjaka iz industrije i akademije, umrežavanje sa 10.000 inovatora preko globalne platforme Inovacionog Foruma, kao i mogućnost da obezbede finansiranje i laboratorijski prostor. Takmičenje je otvoreno isključivo za startape iz zdravstvenog sektora, uključujući nove ili drugačije vrste terapija, uređaja, dijagnostike, tehnologija platformi, digitalnu zdravstvenu veštačku inteligenciju, bioinformatike, kao i druge teme vezane za zdravstvo, farmakologiju i kompjuterske nauke.

Rok za prijave je 15. januar 2019.

Nakon završenog konkursa biće izabrano do 10 najboljih startapa koji će proći mentorski program obuke i boriti se za titulu lokalnog pobednika. Pobednički tim dobiće 2.000 EUR finansiranja kao i mesto u takmičenju protiv drugih ogranaka na globalnom IMAGINE IF! takmičenju na Univerzitetu u Kembridžu, gde može osvojiti još 10.000 dolara finansiranja, kao i šestomesečno korišćenje laboratorijskog prostora u jednoj od globalnih prestonica IMAGINE IF! takmičenja, uključujući Beograd.

Lokalno finale biće održano 7. marta 2019. u Naučno-tehnološkom parku Beograd, a startapi će biti ocenjivani na osnovu biznis plana, potencijala proizvoda ili usluge, inovativnosti, naučne osnove i organizacije tima. Prijavite se na: https://inno-forum.org/accelerator/apply/. Više informacija o procesu takmičenja, nagradama i mentorskom radu na http://inno-forum.org/accelerator/, ili putem mejla stasa.stankovic23@gmail.com.

e.