Radionice o efikasnom učenju, planiranju vremena i postavljanju prioriteta, upravljanju tremom pred ispit, javni nastup i u drugim stresnim situacijama

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje u subotu, 24. novembra 2018. godine na Farmaceutskom fakultetu u amfiteatru 2 radionice o efikasnom učenju, planiranju vremena i postavljanju prioriteta, upravljanju tremom pred ispit, javni nastup i u drugim stresnim situacijama.

Možete se prijaviti do četvrtka, 22. novembra 2018. u ponoć preko linka https://goo.gl/forms/lARlR2rrK9H9DQV02

Raspored radionica:

9:00 – 11:30   Uči lako - saznaj kako - na radionici će biti reči o različitim stilovima učenja, metodama i tehnikama koje su značajne za lakše i brže učenje i pamćenje, motivaciji i organizaciji procesa učenja.

12:00 – 14:30   Planiranje i organizacija vremena - radionica vam može pomoći da bolje planirate svoje vreme, služite se različitim tehnikama organizacije i izdvojite prioritete, kako biste iskoristili svoj maksimum tokom studija.

15:00 – 17:00   Borba sa strahom, tremom i stresom – radionca koja vam može pomoći da razvijete zdrave načine suočavanja sa stresnim situacijama.

Radionice su prvensveno namenjen studentima prve godine, ali i studentima ostalih godina koji imaju potrebu za podršku u ovim poljima.

Individualno savetovanje može se zakazati preko formulara na sajtu Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/zakazite-savetovanje i u poverljivoj atmosferi razgovarati sa jednim od savetnika iz Centra.