Poziv na „Karijerno ćaskanje“ studenata i zaposlenih u kompanijama članicama Naučno-tehnološkog parka Beograd

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje „Karijerno ćaskanje“ studenata i zaposlenih u kompanijama članica Naučno-tehnološkog parka Beograd. Ovaj događaj je zamišljen kao neformalno druženje namenjeno studentima završnih godina i diplomcima različitih fakulteta Univerziteta u Beogradu koji imaju želju da se u opuštenoj atmosferi, uz kafu, upoznaju sa predstavnicima kompanija članica Naučno-tehnološkog parka koje razvijaju inovacije u oblasti informacionih tehnologija i drugih srodnih oblasti.

„Karijerno ćaskanje“ će se održati u petak, 13. 7. 2018. godine sa početkom u 18 časova u Business cafe-u Naučno-tehnološkog parka Beograd na Zvezdari (ulica Veljka Dugoševića 54). Pozivamo studente da iskoristite ovu priliku da se umreže, povežu sa različitim kompanijama i saznaju kako funkcioniše rad u inovativnom sektoru, dobiju savete za razvoj karijere, kao i informacije o mogućnostima za praksu, zaposlenje ili drugu vrstu angažovanja.

Prijave su otvorene do srede, 11. jula u ponoć na linku: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpVikcV24LjKPgwZRV7ggWpQUy-_5Px162lAfRkmrFn9NVVg/viewform

Broj mesta je ograničen.

Na istoimenom događaju koji je organizovan u decembru 2017.godine učestvovali su predstavnici tehnološko-razvojnih i startap kompanija članica Naučno-tehnološkog parka Beograd: Logik Bgrd, Alkemy Play doo, Novel IC, Gimatic Balkan, Complus Visual Communication doo, MDPI doo i Teodesk, koji su tokom događaja studentima pružali informacije i savete o tome kako funkcionišu timovi u njihovim kompanijama, kakve su mogućnosti i uslovi za praksu, zaposlenje ili saradnju na projektima. Realizovani događaj je u velikoj meri ispunio, pa čak i prevazišao očekivanja studenata i predstavnika kompanija i u slučaju jednog broja učesnika značajno doprineo uspostavljanju saradnje koja i dalje traje.

Ovaj put „Karijerno ćaskanje“ biće realizovano u sklopu završnice prvog Letnjeg studentskog startap kampa, koji će se održati u periodu od 10. do 13. jula 2018. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Detaljnije informacije o programu Letnjeg studentskog startap kampa pogledajte ovde.