Trinaesti ciklus programa Kadar da budem kadar

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će se realizovati u periodu od 7. do 11. maja 2018. godine. 

Trinaesti ciklus programa obuhvatiće treninge veština kao što su: komunikacione veštine, rešavanje konflkata, timski rad, upravljanje vremenom, donošenje odluka. Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti HR stručnjaci i top menadžment  kompanija JT International, Delhaize Serbia, Advance Response International, kao i nezavisni treneri iz oblasti razvoja kadrova. Realizaciju ovog ciklusa programa podržale su kompanije Nestle Adriatic S i Delhaize Serbia.

Cilj programa “Kadar da budem kadar” je unapređenje veština mladih diplomaca i studenata koji žele da poboljšaju svoje šanse na tržištu rada, pomoć u efikasnijem prilagođavanju promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja kao i razvijanje proaktivnog stava prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti. Od 2010. godine, od kada se program realizuje učestvovalo preko 300 polaznika i 60 predavača i trenera. Pozivaju se studenti da iskoriste priliku za učenje, usavršavanje, umrežavanje i još mnoga toga! 

Prijavljivanje se vrši putem elektronskog formulara koji se nalazi OVDE.

Poziv za prijavljivanje otvoren je do 3. maja 2018. godine. Broj mesta je ograničen a prijava neophodna.