Održan 10. Studentski mini-kongres

U periodu od 18. do 21. aprila, u organizaciji Centra za naučno-istraživački rad studenata (CNIRS), na našem Fakultetu održan je jubilarni 10. Studentski mini-kongres.

Tokom četiri dana, kroz osam sesija, u prijatnoj atmosferi, za koju su bili zaduženi članovi i volonteri CNIRS-a, predstavljeno je 102 studentska naučno-istraživačka rada, u čijoj je realizaciji učestvovalo 165 studenata i 97 profesora, asistenata i saradnika u nastavi našeg fakulteta.

Kao članovi komisija na sesijama, učešće na Mini-kongresu uzelo je i 24 profesora fakulteta, koji su nakon prezentovanja svakog studentskog naučno-istraživačkog rada vodili konstruktivnu diskusiju, dajući sugestije kako dodatno poboljšati rad.

Kao i prethodnih godina, i ove godine su Mini-kongresu pristvovale kolege iz časopisa „Medicinski podmladak” i Studentskog kongresa GSC Belgrade, koje su pozvale naše studente da publikuju svoje radove u nekom od četiri ovogodišnja broja časopisa i/ili prezentuju svoje radove na ovogodišnjem Studentskom kongresu.

Slike sa događaja možete pogledati u galeriji.