„Karijera 3u1” na Farmaceutskom fakultetu

Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u saradnji sa Farmaceutskim fakultetom u ponedeljak 3.11.2014. godine realizovaće program “Karijera 3u1” na Farmaceutskom fakultetu. (flajer)

Program Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata „Karijera 3 u 1 – karijerno informisanje, savetovanje i edukacija” – ima za cilj pružanje podrške studentima i diplomcima u razvoju znanja i veština koje će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.

Program:

Ponedeljak, 3.11.2014.

10h - 12h, Radionica: „CV i motivaciono pismo“, Amfiteatar A4 na Farmaceutskom fakultetu

Studenti i diplomci Farmaceutskog fakulteta će na radionici moći da nauče osnovne strukturne elemente i sadržaj radne biografije, dobiju preporuke i čuju na šta treba da obrate pažnju prilikom pisanja svoje radne biografije, saznaju koja je uloga motivacionog pisma, kakve forme ono treba da bude, kao i kako da prikažu svoja iskustva i dostignuća i na najbolji način odgovore na očekivanja poslodavaca. Prijavljivanje za učešće u radionici je obavezno. Molimo vas da popunite formular za prijavu OVDE.

Radionicu će držati:

Zaposleni u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu

10h - 14h, Infodesk Centra za razvoj karijere, Hol Farmaceutskog fakulteta

Studenti će na infodesku imati priliku da se informišu o uslugama karijernog vođenja i savetovanja i programima Centra za razvoj karijere, da prelistaju i ponesu različite korisne materijale i brošure sa savetima vezanim za razvoj karijere. Studenti će moći i da se upišu na mejling listu Centra kako bi bili redovno informisani o aktivnostima Centra i aktuelnim prilikama za razvoj karijere.

14h - 16h, Panel diskusija: „Završavam Farmaceutski, šta dalje?“, Amfiteatar A4 na Farmaceutskom fakultetu

Studenti i diplomci Farmaceutskog fakulteta će na panel diskusiji moći da  čuju lična profesionalna iskustva stručnjaka iz oblasti farmacije, koji rade na različitim pozicijama i u različitim granama farmacije i na taj način iz prve ruke saznaju koji su zahtevi njihovih radnih mesta, koje veštine i znanja bi studenti trebalo da steknu tokom studija a koje bi im bile značajne za zapošljavanje na sličnoj poziciji, ali i na koje su lične dileme i probleme nailazili gradeći svoju karijeru u oblasti farmacije. Ulaz na panel je slobodan.

Na panelu će govoriti:

Ivana Popović, Bolnička apoteka Instituta za radiologiju i onkologiju, Klinički centar Srbije

Pavle Zelić, Agencija za lekove

Milan Čarapić, Sales Coordinator, Apoteka „Beograd“

Moderator: Dr sc. Marina Odalović, Farmaceutski fakultet