Promocija Centra za razvoj karijere na Farmaceutskom fakultetu

U petak, 31.oktobra  2014. na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu biće organizovana promocija Univerzitetskog Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata (CzRK) za studente ovog fakulteta od 11 do 14 časova.

U holu zgrade predstavnici CzRK-a upoznaće studente sa uslugama, aktivnostima, ciljevima i zadacima ovog univerzitetskog servisa, skrenuti im pažnju na novopostavljeni info-punkt na fakultetu i promovisati program “Karijera 3u1” koji će biti realizovan u saradnji sa Farmaceutskim fakultetom u ponedeljak 3.novembra 2014. Program će se realizovati od 10 do 16 časova na fakultetu i obuhvatiće info desk CzRK-a, radionicu za pisanje biografije i motivacionog pisma i panel diskusiju “Završavam Farmaceutski, šta dalje?”.

Detaljni program “Karijera 3 u 1” i link za prijavu za radionicu

U okviru Tempus projekta CareerS - „Razvoj karijernog vođenja u cilju unapređenja visokog obrazovanja u Srbiji“, u saradnji sa Farmaceutskim fakultetom, CzRK je postavio je u zgradi  fakulteta info-punkt  namenjen studentima ovog fakulteta. Infopunkt treba da doprinese boljoj informisanosti studenata o karijernom vođenju i savetovanju na univerzitetu i dostupnim servisima.