Radionica "Working Together for Promoting Innovation and Knowledge Transfer in the Sub-Region"

Centar za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu  u saradnji sa Svetskom organizacijom za intelektualnu svojinu (WIPO) i Zavodom za intelektualnu svojinu Republike Srbije organizuje dvodnevnu radionicu za institucije koje se bave transferom tehnologije u regiji 15. i 16. septembra 2014. godine u Beogradu.

Cilj radionice je jačanje inovacionih kapaciteta, politika i infrastrukture na naučno-istraživačkim institucijama i univerzitetima. Takođe, učesnici radionice će imati priliku za boljim povezivanjem i razmenom iskustava u oblasti transfera tehnologije u regiji. Preuzmite program radionice.

Radni jezik radionice je engleski, uz obezbeđen simultani prevod.

Ukoliko ste zainteresovani da učesvujete molimo vas da ispunite obrazac za prijavu i da ga pošaljete na e-mail: ctt@rect.bg.ac.rs. Rok za prijavu je 10. Septembar.

Radionica će se održati u prostorijama Rektorata Univerziteta u Beogradu i Zavoda za Intelektualnu Svojinu Republike Srbije. Za sve dodatne informacije molimo vas da se obratite na tel: +381 11 32 07 496 ili na e-mail: ctt@rect.bg.ac.rs