Стипендије Хемофарм фондације

Традиционално, и ове јесени, Хемофарм фондација позива најбоље студенте завршне године основних/интегрисаних академских студија у Србији да се пријаве на конкурс за стипендије у оквиру једногодишњег ТАЛЕНТ ПРОГРАМА "МОЖЕШ И ТИ" односно Програма за образовање Хемофарм фондације. Пријава почиње 4. октобра, и трајаће месец дана.

Конкурс Хемофарм фондације намењен је најбољим студентима завршне године основних/интегрисаних академских студија на медицинским, фармацеутским, технолошким и техничким факултетима електро и машинског усмерења.

Они имају прилику да се пријаве за учешће у програму који обухвата месечну стипендију, менторску подршку као и стручну праксу у Србији и Немачкој. Конкурс за 10 будућих стипендиста Хемофарм фондације отворен је за студенте државних универзитета у Србији који су у досадашњем студирању остварили просек оцена најмање 8,50.

U nastavku se nalazi link ka elektronskom obrascu za prijavu i informacijama u uslovima konkursahttp://www.hemofarmfondacija.org.rs/srb/prijava