Отворене су пријаве за LUMEN Business натјецање

Отворене су пријаве за LUMEN Business такмичење. Представљени пословни случајеви: пријави се и ти на ЛУМЕН Бусинесс!

Након сијечањске најаве овогодишњег LUMEN Business натјецања и упознавања партнерских подузећа у склопу LUMEN Weeka,у уторак 2.3.2021. напокон су представљени и пословни случајеви те отворене пријаве овогодишње натјецање! Сви заинтересирани кандидати могу се пријавити до 14.3.2021. на повезници.

О такмичењу и такмичарима

LUMEN Business представља једно од четири подручја LUMEN натјецања, највећег студентског натјецања у регији под организацијом студентске удруге eSTUDENT. У склопу LUMEN Businessa натјечу се тимови студената који раде на рјешавању пословних случајева заданих од стране партнерских подузећа. Како је раније најављено, овогодишњи партнери натјецања су: British American Tobacco, L'Oréal Adria, Privredna banka Zagreb, Pliva i Helen Doron English. Осим што су за три најуспјешнија тима предвиђене новчане награде, судјеловање у натјецању кандидатима отвара и могућност праксе, едукације и других вриједних искустава у склопу партнерских подузећа. Теме пословних случајевима којима ће се бавити овогодишњи натјецатељи су: маркетинг, маркетинг-дизајн, тренд будућности, тренд будућности: духанска индустрија и друштвено одговорно пословање.

LUMEN Business натјецање је за све оне који проблему приступају на иновативан начин, размишљају креативно и воле тимски рад. Факултет с којега се пријављују кандидати мање је битан, а судјеловање се омогућује не само студентима из Хрватске, већ и из остатка регије. Датумом 2.3. 2021. када су представљени пословни случајеви, уједно је означен и први дан пријава на LUMEN Business које завршавају 14.3.2021.

За више информација пратите web stranicu, претплатите се на newsletter те запратите еСТУДЕНТ на Instagramu, Facebooku i LinkedInu.