Панел дискусија Иновације: Твоја будућа каријера

Видиш своју будућу каријеру у развоју нових технологија? Желиш да се информишеш о томе како је радити у сектору иновација? Занима те како изгледа један радни дан у тимовима за развој и истраживање и како се нове идеје спроводе у дела?

Позивамо те на панел дискусију „Иновације — твоја будућа каријера“ која ће се одржати у понедељак, 27.11.2017. године са почетком у 17 часова у просторијама Електротехничког факултета Универзитета у Београду, у слушаоници 59 (приземље). 

Са вама ће разговарати представници компанија чланица Научно-технолошког парка Београд који ће говорити о изазовима и предностима рада у области технолошког развоја и иновација.

Научно-технолошки парк Београд (НТП Београд) је основан у партнерству Владе Републике Србије, Града Београда и Универзитета у Београду, у циљу стварања повољног амбијента за трансфер знања, развој нових технологија и комерцијализацију иновација кроз повезивање привреде и науке.  У оквиру НТП Београд послује 57 компанија (стартап и растућих технолошко-развојних компанија) у области ИТ, енергетске ефикасности, ИоТ, смарт цитиес, пољопривреде и хране и индустријске аутоматизације и мехатронике.

Учесници Панела:

  • Вељко Радовановић, директор, Логиц Бгрд
  • Саша Миличић, директор, Цомплус Висуал Цоммуницатион доо
  • Олгица Михајловић, ХР менаџер, НовелИЦ       
  • Милица Милутиновић, едитор, МДПИ доо 
  • Андријана Предојевић, солутион девелопер, Енгинееринг Балкан доо

Модератор: Ана Јанковић Баровић, Центар за развој каријере Универзитета у Београду

Истражи све што те занима у вези са твојом будућом каријером,  сазнај разлоге зашто је сектор развоја иновација место за почетак твоје каријере!

Моле се заинтересовани да се пријаве до недеље, 26.11.2017. у поноћ попуњавањем формулара на линку: https://goo.gl/oTdJv5. Све пријаве ће бити аутоматски прихваћене. Добродошли!

Панел дискусија представља једну од активности предвиђених уговором о сарадњи Универзитета у Београду и Пословно технолошког инкубатора техничких факултета који је потписан у септембру ове године а чији је предмет, између осталог, већа видљивост и отвореност чланица НТП-а за обављање стручне праксе студената, већа доступност као место запошљавања дипломираних студената, као и веће укључивање у унапређење запошљивости и развој предузетничких вредности студената и дипломираних студената Универзитета.

Рекламни летак догађаја