ŠKOLA u organizaciji Centra za kozmetologiju i dermofarmaciju od 28. do 29. septembra 2018. godine na Univerzitetu u Beogradu – Farmaceutskom fakultetu.

Ispred Centra za kozmetologiju i dermofarmaciju (Katedra za farmaceutsku tehnologiju kozmetologiju, Univerzitet u Beogradu-Farmaceutski fakultet), a povodom obeležavanja 50 godina organizovanja specijalističkih studija iz oblasti Kozmetologije na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu pozivamo vas da budete polaznici ŠKOLE koja se sastoji iz DVA AKREDITOVANA KURSA PRVE KATEGORIJE (teorijsko-praktični kursevi – akreditacija u postupku kod Zdravstvenog Saveta RS) na sledeće teme:

Kurs 1) TEORIJSKI I PRAKTIČNI ASPEKTI DERMOFARMACEUTSKIH/ DERMOKOZMETIČKIH PROIZVODA U APOTECI - studija slučaja: emolijentni, proizvodi za kontrolu pH kože i proizvodi za kožu sklonu/zahvaćenu aknama (28.09.2018., TEORIJSKI KURS, RADIONICA I PRAKTIČNA ŠKOLA)

Kurs 2) SAVREMENI PRISTUP FORMULACIJI I IZRADI DERMOFARMACEUTSKIH/ DERMOKOZMETIČKIH PROIZVODA U APOTECI/GALENSKOJ LABORATORIJI: preparati sa kortikosteroidima, proizvodi za tretman/terapiju fotoostarele kože i prirodni kozmetički proizvodi (29.09.2018., TEORIJSKI KURS, RADIONICA I PRAKTIČNA ŠKOLA)

Više informacija o planu i programu škole možete videti ovde.

Formular za prijavu možete preuzeti ovde.